Home · De voordelen van een hottub met acryl kuip

De voordelen van een hottub met acryl kuip

16.05.2024
Blog

De nieuwste hottub modellen van FinnWald, de Vanamo hottub en de Granite hottub, zijn voorzien van een acryl kuip. De marktleiders op het gebied van hottubs, jacuzzi’s en whirlpools maken voor hun binnenkuipen ook gebruik van acryl in plaats van kunststof. Maar wat zijn de voordelen van een hottub met acryl kuip ten opzichte van de meer traditionele kunststof kuipen? En in welke uitvoeringen zijn de acryl kuipen van FinnWald verkrijgbaar? 

Waarom kiezen voor een hottub met acryl kuip?

De acryl kuipen voor onze nieuwe hottubs worden vervaardigd door acryl platen in een mal te persen. Vervolgens wordt het materiaal verstevigd met glasvezelversterkt kunststof. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat de volledige acryl kuip de beschermende eigenschappen heeft waar het materiaal bekend om staat. Onze acryl kuipen zijn er voor hottubs met interne en externe kachels.

Een acryl kuip voor je hottub is:

  • Supersterk;
  • Zeer duurzaam;
  • Ongevoelig voor agressieve chemicaliën en zouten;
  • Scheur-, kras- en deukbestendig;
  • Resistent tegen verkleuringen en vlekken;
  • Hygiënisch en makkelijk schoon te maken;
  • Goed isolerend;
  • Verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen.

Welke acryl kuipen zijn er verkrijgbaar bij FinnWald?

Wanneer je besluit om voor een hottub met acryl kuip te gaan, dan heb je twee opties:

  • Een kuip van acryl platen uit China. Deze hottub kuipen zijn leverbaar in 2 basiskleuren: wit (RAL 9001) en grijs (RAL 7015).
  • Een kuip van acryl platen uit de VS. Deze hottub kuipen zijn beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waaronder diverse marble uitvoeringen. 

Meer weten over onze hottubs? Neem gerust contact op of bekijk onze aanbiedingen. Wij bieden altijd de scherpste prijs aan; maar waar moet je ongeveer aan denken? Je leest het op onze blog over de kosten van een hottub.