Home · Wat kost een hottub?

Wat kost een hottub?

16.05.2024
Blog

Genot is onbetaalbaar, maar een beetje inzicht helpt vaak wel

Heb je de knoop doorgehakt en besloten om een hottub aan te schaffen? Dan kom je vanzelf bij de vraag: “Wat kost een hottub?” Daar is geen eenduidig antwoord op te geven; de prijzen lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van meerdere factoren. In deze blogpost geven we een indicatie van de prijsrange van onze hottubs en leggen we uit welke factoren de prijs van een hottub bepalen.

Wat kost een hottub?

Je krijgt de meeste waar voor je geld wanneer je kiest voor een hottub op maat. Je kunt dan namelijk een hottub configureren die in alle opzichten aan jouw wensen en behoeften voldoet, en hoeft geen geld uit te geven aan features die je toch niet gebruikt – wat het makkelijker maakt om binnen je budget te blijven. Een houtgestookte hottub van FinnWald is dan ook echt een aanrader! Ons goedkoopste model kost €2.600, terwijl de prijs van het duurste model met alles erop en eraan kan oplopen tot meer dan €9.000. Met onze hottub configurator kun je jouw nieuwe hottub helemaal zelf samenstellen en direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Welke factoren bepalen de prijs van een hottub?

De prijzen van onze hottubs worden bepaald door de volgende factoren:

  • Afmetingen

Een compacte hottub voor 2 personen is vanzelfsprekend een stuk goedkoper dan een grote hottub voor 6 personen. Hou bij het bepalen van de afmetingen rekening met de beschikbare ruimte in je tuin en met hoeveel mensen je tegelijk van de hottub gebruikt wilt maken.

  • Materialen

Onze hottubs kunnen worden uitgevoerd met een behuizing van hout of PVC. Hout is het meest populair vanwege de natuurlijke look en feel, terwijl PVC net wat meer onderhoudsvriendelijk is.

  • Houtkachel

Je kunt bij FinnWald kiezen voor een hottub met externe kachel of een hottub met geïntegreerde kachel. Daarnaast kan de kachelpijp van een hitteschild worden voorzien. Ook een upgrade naar een RVS 316 houtkachel behoort tot de mogelijkheden.

  • Systeem

Behoefte aan meer luxe? Dan kun je een hydrosysteem, bubbelsysteem of hydro- én bubbelsysteem laten installeren.

  • Verlichting

Onze hottubs kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant naar wens worden voorzien van ledverlichting.

  • Accessoires

Om je nieuwe hottub helemaal compleet te maken heb je de keuze uit vele optionele extra’s, zoals een deksel voor over de hottub, trap, hoofdkussens, filtersysteem, hottub isolatie, drankhouder, enzovoorts.

Besparen op de aankoop van een hottub?

Bekijk onze hottub aanbiedingen!