Home · Sauna’s · Podsauna

Podsauna

STEL SAMEN VANAF €3.694,95
VERKRIJGBAAR IN HOUTGESTOOKTE -
OF ELEKTRISCHE VARIANT
Podsauna

Genieten in eigen tuin

Onze Podsauna is ideaal voor tuinen met iets meer ruimte. Stel je eigen Podsauna samen en kies uit elektrische- of houtgestookte verwarming. Met de Podsauna geniet je met elkaar van het comfort van onze sauna van hoogwaardige kwaliteit. We takelen de sauna kant en klaar in je tuin. Als dat geen optie is, bouwen we hem op locatie op.

Vraag offerte aan

Podsauna

Alle mogelijkheden
FINNWALD OP MAAT

Sauna zelf samenstellen

De Podsauna is standaard voorzien van een terras, een Harvia M2 kachel, een kachelpijp en vloer- en wandbescherming. Wil je liever zelf je sauna samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Een nieuwe Podsauna kan in talloze samenstellingen en groottes, naar jouw eigen wensen, voor je worden gemaakt.

contact

De opties

Kies bij onze sauna’s uit verschillende extra opties en stel je ultieme Podsauna samen.

Maak je Podsauna eigen

Van 2 tot 6 meter lengte
Waterreservoir
Houten beschermingshek
Extra isolatie
Extra isolatie
Dubbelwandige Harvia kachelpijp
Stopcontact
Raampositie en -soort
Iets groter

Podsauna

Voor iets meer ruimte.

Compact

Barrelsauna

Onze meest compacte sauna.

 

Aantal personen Tot 6 personen
Opwarmtijd 1,5 tot 2 uur
Lengte Vanaf 188 cm
Breedte 235 cm
Buitenformaat Afhankelijk van grootte

 

Kachel Harvia M2 kachel + kachelpijp
Bankjes 2 banken
Ramen 2 ramen
Vloer Vloerbescherming
Muur Muurbescherming
Niet gecategoriseerd

Een sauna kopen: 4 aandachtspunten

Een sauna is een prachtige, ontspannende eyecatcher, ook voor in je tuin. Denk je erover een sauna te kopen, maar weet...
Lees meer
Blog

Stress verminderen: waarom warmte werkt

Niets zo fijn bij stress als een bad vol warm water of de warmte van je sauna. Bij beide ontspant je lichaam en glijdt...
Lees meer

Podsauna kopen?

 

Heb je ruimte voor een iets grotere sauna in de tuin? Dan is onze houtgestookte Podsauna echt een aanrader! Ook deze buitensauna is leverbaar in zowel een houtgestookte als elektrische uitvoering. De ronde bovenzijde van de Podsauna zorgt er niet alleen voor dat de ruimte zo efficiënt mogelijk wordt opgewarmd, maar voorkomt ook dat er bladeren, takken en neerslag op het dak kunnen blijven liggen. Deze sauna is sowieso bijzonder onderhoudsvriendelijk, zeker als je kiest voor de Thermowood uitvoering – het thermisch behandelde hout is duurzaam, vormvast en optimaal bestand tegen weersinvloeden.

 

De Podsauna is beschikbaar in 5 maten, met een lengte van 2 tot 6 meter. De kleinste uitvoering heeft afmetingen van 240 x 204 x 236 cm. Afhankelijk van welke maat je kiest is deze houtgestookte sauna geschikt voor 4 tot 6 personen. 

 

Om je nieuwe Podsauna nog completer te maken zijn er diverse extra’s en accessoires te bestellen, zoals een stopcontact en verlichting in de vorm van een ledstrip en/of twee buiten wandlampen. 

 

Zelf samen te stellen vanaf €3.694,95

Lees meer