Home · Over ons

Over ons

FinnWald

Beat the stress

Ervaar de beleving van FinnWald

Ontspanning, gezondheid, genieten. Alleen of met familie of vrienden. FinnWald zorgt dat je kunt genieten en ontspannen wanneer jou dat het beste uitkomt. En hoe kan dat beter dan in je eigen achtertuin? Een sessie in een sauna of hottub is niet alleen heel ontspannen of gezellig, het is goed voor lichaam én geest.  

Ultiem comfort

Hoogwaardige hottubs en sauna's

Ervaar een ongekend Scandinavisch comfort in onze hoogwaardige sauna’s en hottubs, gewoon in eigen tuin. Waar en hoe je ook woont. Ga volledig op in het moment en laat alle zorgen en verwachtingen los. Jouw moment begint met FinnWald. 

Kwaliteit

Hoogwaardig genieten

Wij willen échte ontspanning voor iedereen mogelijk maken. Daarom stel je bij ons jouw houtgestookte hottub of sauna samen zoals jij dat wilt. En daarom krijg je jouw product vervolgens extra makkelijk compleet aan huis geleverd. Voor betaalbare prijzen. Vervolgens is het jarenlang genieten. Want onze producten bestaan uitsluitend uit hoogwaardige materialen, zoals Noord-Europees vurenhout, en door de luxe afwerking zijn het stuk voor stuk echte eyecatchers.

Advies nodig?

We helpen je graag!

Wil je graag advies of heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contact opnemen
Blog

Hoe houd ik het water van de hottub schoon?

Een hottub biedt ultieme ontspanning in de rust van je eigen tuin. Of je kunt ontspanning combineren met gezelligheid...
Lees meer
Blog

Hoe stook je een houtgestookte hottub?

Je hottub op temperatuur brengen is een kwestie van een vuurtje in de kachel stoken. In principe geen lastige klus....
Lees meer