Home · Zakelijk

FinnWald Zakelijk

Hottubs en sauna's
Zakelijk

Voor wie?

We helpen je graag. Of je nu een dealer of eigenaar van een recreatiepark bent. Of je nu een bed & breakfast hebt of een vakantiehuis. FinnWald biedt de passende oplossing voor jouw onderneming. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Contact opnemen
FinnWald

Voor jouw onderneming

Met onze wellness producten bied je de gasten van je bed & breakfast, vakantiehuis of -park net wat meer luxe. Met een privé sauna of -hottub maak je van jouw onderneming een wellness oord waar gasten geen genoeg van kunnen krijgen.

Daarom FinnWald

Voor jouw onderneming

We maken een wellness-ervaring in jouw vakantieoord graag mogelijk. Met onze complete sauna’s en hottubs, van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs, is het voor elke ondernemer mogelijk een klein beetje Scandinavië te bieden aan hun gasten. We denken graag met je mee over de best passende producten voor jouw onderneming.

Stel je vraag

We staan graag voor je klaar

    Samen aan de slag?

    FinnWald Wellness

    Wil je dealer worden van onze houtgestookte hottubs en sauna’s? Of wil je je vakantiepark, vakantiehuis of bed & breakfast verrijken met een heerlijk wellnesscenter voor je gasten? We nemen de mogelijkheden graag met je door. Telefonisch, op locatie of in onze showroom.