Home · Hottub 6 personen

Hottub 6 personen

06.10.2023
Blog

Een 6-persoons hottub is ideaal voor grotere gezinnen en huishoudens die uit meer dan 4 mensen bestaan, maar ook voor wie graag anderen uitnodigt om gezellig samen te ontspannen en te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij ook op zoek naar een grote hottub voor 6 personen? Dan is de Kotka hottub van FinnWald echt een aanrader!

Hoe groot is de hottub voor 6 personen?

Onze Kotka hottub, die gekenmerkt wordt door een rond design, is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

  • Kotka (basisformaat)

De basisuitvoering van de Kotka heeft een inhoud van ongeveer 1.100 liter en is geschikt voor 5 tot 7 personen.

  • Kotka XL (groot formaat)

Wil je comfortabel kunnen ontspannen in de hottub met 7 of meer personen tegelijk, dan raden we de Kotka XL aan. Met een volume van 1.600 liter is dit de grootste hottub in ons assortiment.

Wat maakt Kotka de ideale hottub voor 6 personen?

In tegenstelling tot de Vantana (ons tussenmodel) is de Kotka hottub uitgevoerd met een externe houtkachel, waardoor je de volledige ruimte van het bad kunt benutten en je nog meer bewegingsvrijheid hebt. Het spreekt voor zich dat een grote hottub wat meer tijd vereist om het water op temperatuur te krijgen, maar dankzij de krachtige houtkachel gaat dit sneller dan je misschien zou verwachten.

De hottub temperatuur regelen is eveneens heel eenvoudig. Bovendien kun je de Kotka indien gewenst bestellen met isolatie van polyurethaanschuim. Dit zorgt er niet alleen voor dat het water sneller op temperatuur is, maar ook dat het langer warm blijft. Naast hottub isolatie biedt het Kotka model overigens nog veel meer mogelijkheden om je 6-persoons hottub naar jouw persoonlijke wensen en behoeften aan te passen.

Zo kun je kiezen voor een hydrosysteem waarbij je de hardheid van de luchtstralen kunt instellen met de knop aan de zijkant van de hottub, of een bubbelsysteem met jets die door het hele bad verdeeld zijn. Ook op het gebied van kleuren, wandbekleding en verlichten zijn er verschillende mogelijkheden. Probeer onze configurator eens en stel zelf je ideale 6-persoons hottub samen!

Wil je liever een tweepersoons hottub of een vierpersoons hottub? Ook daar kunnen wij je bij helpen!