Home · Hottub 4 personen

Hottub 4 personen

06.10.2023
Blog

We worden ons steeds meer bewust van het belang van regelmatige ontspanning in onze drukke levens. Een hottub in de tuin is de ideale manier om stress te verminderen en wanneer je maar wilt heerlijk te genieten, gewoon in het comfort van je eigen thuis, met de privacy waar je behoefte aan hebt. Overweeg jij ook om een hottub aan te schaffen? Bij FinnWald kun je terecht voor houtgestookte hottubs in diverse afmetingen. Ons Vantana model is de ideale hottub voor 4 personen!

Hoe groot is de hottub voor 4 personen?

Wanneer de Ofuro hottub net wat te krap is en de Kotka hottub voor 6 personen wellicht wat te veel ruimte in beslag neemt in jouw tuin, dan is de Vantana hottub is het ideale tussenmodel. Deze 4-persoons hottub is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

  • Vantana (basisformaat)

De basisuitvoering van de Vantana heeft een inhoud van ongeveer 1.000 liter en is geschikt voor 4 personen tegelijk. Natuurlijk kun je ook heel riant alleen of met zijn tweetjes in deze hottub ontspannen!

  • Vantana XL (groot formaat)

Als je behoefte hebt aan wat meer bewegingsvrijheid dan is de Vantana XL een aanrader. Deze uitvoering is exact hetzelfde als de basisuitvoering, maar dan met een inhoud van 1.400 liter.

Wil je weten waar je allemaal rekening mee moet houden als je een hottub gaat aanschaffen? Lees dan onze blogpost over 6 aandachtspunten bij het kopen van een hottub.

Wat maakt de Vantana de ideale 4-persoons hottub?

Met de Vantana hottub profiteer je van:

  • Een rond design

De ronde vorm van de Vantana zorgt ervoor dat je je hottub gemakkelijk kwijt kunt in je tuin of op je terras, ook als je niet heel veel ruimte hebt.

  • Een geïntegreerde houtkachel

De Vantana heeft een interne houtkachel, waardoor je minder ruimte rondom de hottub vrij hoeft te laten. Daarnaast ben je verzekerd van een gelijkmatige watertemperatuur.

  • Veel aanpassingsmogelijkheden

Deze 4-persoons hottub kan volledig naar jouw wensen en behoeften worden aangepast. Er zijn namelijk veel optionele extra’s om uit te kiezen, zoals een bubbel- of hydrosysteem en extra massage jets.

Wil je meer weten over onze ideale 4-persoons hottub, de Vantana? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onze configurator!