Home · Hottub 2 personen

Hottub 2 personen

06.10.2023
Blog

Een hottub voor 2 personen is ideaal voor singles, stellen en ouders wiens kinderen al de deur uit zijn. Maar ook als je simpelweg niet zo’n grote tuin hebt is een kleine hottub echt het overwegen waard. Als specialist op het gebied van houtgestookte hottubs laat FinnWald je graag kennismaken met de Ofuro hottub. Deze 2-persoons hottub staat garant voor een intieme ontspanning, zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Wat maakt Ofuro de ideale hottub voor 2 personen?

Het Ofuro model is de ideale hottub om alleen of met zijn tweeën in te genieten. Het is de kleinste houtgestookte hottub in ons assortiment, met een buitenmaat van 190 x 120 centimeter en een binnenmaat van 170 x 100 centimeter. In tegenstelling tot de ronde designs van de Vantana hottub en Kotka hottub heeft de Ofuro een ovale vorm. Dit maakt hem uitermate geschikt voor kleinere tuinen. Dankzij het compacte formaat van het bad, een volume van 700 liter en de krachtige externe houtkachel profiteer je met deze 2-persoons hottub van de kortste opwarmtijd; het bad is al binnen 1 tot 1.5 uur op de perfecte temperatuur! Bovendien is de Ofuro onze meest voordelige hottub,

Welke opties biedt deze 2-persoons hottub?

Het compacte formaat van de Ofuro betekent niet dat je hoeft in te leveren op comfort en luxe. Deze 2-persoons hottub is namelijk met allerlei optionele extra’s te bestellen. Hierbij kun je denken aan onder andere:

  • Een hydrosysteem met 8 jets of een bubbelsysteem met 12 jets;
  • Extra massage jets;
  • Onderwater verlichting en/of een ledstrip aan de buitenzijde;
  • Thermowood wandbekleding aan de buitenzijde;
  • Een bijpassend deksel voor over de hottub;
  • Een filtersysteem;
  • RVS drankhouders.

Tot slot

Een kleine hottub is wat ons betreft geen compromis. Ons Ofuro model is van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze grotere hottubs en biedt dezelfde optionele extra’s. Kortom, met een hottub voor 2 personen ben je niet alleen voordeliger uit, je kunt van dezelfde luxe genieten als met een grote uitvoering! Wil je meer weten over onze 2-persoons hottub Ofuro? Neem dan gerust contact met ons op of configureer je eigen droom hottub!