Home · Mooiste hottub kleuren

Mooiste hottub kleuren

15.09.2023
Inspiratie

Je bent overtuigd door de voordelen van een hottub in je eigen tuin en hebt besloten dat het tijd is om er eentje aan te schaffen. Misschien weet je zelfs al welke uitvoering en wat voor accessoires je erbij wilt. Maar heb je al nagedacht over de hottub kleur? Die is immers zeer bepalend voor de algehele uitstraling van een houtgestookte hottub in je tuin. Bij FinnWald kunnen we het exterieur in alle denkbare kleuren verven, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! In deze blogpost vertellen we wat meer over de mooiste hottub kleuren.

Wat zijn populaire hottub kleuren?

Ter inspiratie hebben we een aantal populaire hottub kleuren voor je op een rijtje gezet:

  • Zwarte hottub

Zwart is zonder twijfel een van de meest populaire hottub kleuren. Een zwarte hottub straalt elegantie en luxe uit. Tegelijkertijd is zwart een neutrale kleur die moeiteloos te combineren is. Een bijkomend voordeel van een hottub in zwart is dat vuil is niet snel zichtbaar is!

  • Witte hottub

Eveneens een neutrale kleur die overal bijpast is wit. Een hottub met een wit exterieur straalt rust en zuiverheid uit; perfect voor als je voorkeur uitgaat naar een modernere uitstraling. Wel moet je er rekening mee houden dat vuil op een witte hottub iets sneller zichtbaar is dan wanneer je voor een donkerdere kleur gaat.

  • Grijze hottub

Vind je een zwarte hottub net wat te heftig en een witte uitvoering te besmettelijk? Een hottub in grijs biedt dan een mooie middenweg. Een grijze hottub is eveneens uitstekend te combineren met een breed scala aan kleuren en zorgt voor een stijlvolle uitstraling met een Scandinavisch tintje.

  • Houtkleur hottub

Hoewel er onbeperkte mogelijkheden zijn op het gebied van hottub kleuren, kiezen de meeste van onze klanten toch voor een hottub met een houten exterieur, waarbij de oorspronkelijke kleur van het hout behouden blijft. Dat is niet zo verwonderlijk, want een houten hottub heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Je kunt het hout laten beitsen zodat het optimaal beschermd is tegen weersinvloeden, maar je kunt ook kiezen voor een hottub met wandbekleding van Thermowood, dat bekend staat om zijn vormvaste eigenschappen en lange levensduur. Hout zorgt ook voor een warme kleur in de tuin, heerlijk om je wintertuin klaar te maken!

Wat zijn de mooiste hottub kleuren voor de kuip?

Heb je eenmaal een keuze gemaakt voor de hottub kleur van de buitenkant, dan kun je op basis daarvan een bijpassende kleur voor de kuip selecteren. Momenteel bieden wij vier verschillende opties: grijs (RAL 7015), lichtgrijs (RAL 7040), crème (RAL 9001) en lichtblauw (RAL 5674). Op die manier creëer je eenvoudig een hottub die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen!

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met onze hottubs? Onze hottub configurator laat je alle opties zien!