Home · Waarom kiezen voor een hottub in je eigen tuin?

Waarom kiezen voor een hottub in je eigen tuin?

28.09.2022
Blog

Ultiem ontspannen, dicht bij huis? Dat kan op verschillende manieren. Misschien lees je graag een boek, zoek je de warmte van een haardvuurtje op of schenk je een goed glas wijn in. Een warm bad werkt ook heel ontspannend, helemaal als deze in je tuin staat. Heb je wel eens gedacht aan een houtgestookte hottub? En waarom zou je kiezen voor een hottub in je eigen tuin?

Lekker thuis blijven

Met een hottub in je tuin creëer je thuis een heerlijke wellness. Je hoeft niet op pad, dus aankleden of je spullen inpakken is niet nodig. Het enige wat je moet doen, is het opstoken van je hottub. Dat kost wat tijd; het duurt ongeveer twee uur voordat je hottub warm is. Maar het opstoken heeft ook zeker z’n charme: je bent met écht vuur aan de slag. En je kunt dit ruim van tevoren doen. Is je hottub warm gestookt? Dan blijft hij lange tijd warm. Je kunt er op ieder moment van de dag in duiken. ‘s Avonds zin in een hottubsessie? Of ‘s nachts, na een feestje? Alles kan als je een hottub in je eigen tuin hebt staan.

Verminderen van stress

We leven in een gejaagde wereld vol prikkels, waar we continu ‘aan’ moeten staan. Het kan zijn dat je een drukke baan hebt of een hectisch gezinsleven. Ervaar je stress? Een beetje stress is niet erg, als je maar voldoende ontspant tussendoor. Een hottub kan bijdragen aan deze ontspanning. Dompel je onder in het warme water van je hottub en voel de druk van de dag van je afglijden. En hoe lekker is het als dit gewoon in jouw eigen tuin kan? Dat is pas écht genieten.

Meer privacy

Wanneer er een hottub in je eigen tuin staat, betekent het dat je weinig rekening hoeft te houden met je omgeving. Je bent namelijk in je eigen tuin! Een muziekje erbij? Of een huisgemaakte borrelplank? Met of zonder badkleding? Wanneer je je hottub op een beschut plekje in jouw tuin neerzet, heb je alle privacy. Deze privacy zorgt vaak voor meer ontspanning dan wanneer je bijvoorbeeld een warm bad neemt in een sauna.

Wil jij ook ultiem ontspannen met een hottub in je eigen tuin? Finnwald heeft verschillende hottubs, voor verschillende wensen. En voor grote- en ook kleinere tuinen. Neem een kijkje bij onze hottubs of neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

Wil je weten hoe anderen hun houtgestookte hottub in de tuin ervaren? De blogger Greetje van Gewoon Greetje schreef over haar ervaring met een hottub van Finnwald in haar eigen tuin. Lees haar verhaal hier.