Home · Een houtgestookte hottub met bubbels

Een houtgestookte hottub met bubbels

01.09.2022
Niet gecategoriseerd

Een hottub geeft je de kans om ultiem te ontspannen in jouw eigen tuin. Na een drukke dag even bijkomen en opladen in een heerlijk warm bad. Genieten! Bij FinnWald stel jij jouw hottub volledig samen naar eigen wens. Zo ook mét bubbels!

De opties van een hottub

Kies bij het samenstellen van jouw hottub kiezen voor verschillende opties. Denk aan de maat, kleur van de kuip en het materiaal. Maar de optie ‘bubbelen’ behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je gekozen voor een hottub met bubbels? Dan zet je met één druk op de knop de bubbels in je hottub aan en creëer je de ultieme bubbelbeleving.

Hottub met bubbels: hydrosysteem of bubbelsysteem

Er zijn twee verschillende manieren om jouw hottub om te toveren tot een bubbelparadijs. Allereerst is er het hydrosysteem. Door jets in de wanden van de hottub te plaatsen, worden er luchtstralen gemaakt die je in je rug voelt. Je zet de luchtstralen harder en zachter met een knop. Je spieren worden op deze manier gemasseerd door de luchtstralen.

Een andere optie is het bubbelsysteem. Hierbij worden door het hele bad heen jets geplaatst. De bubbels komen dan dus niet alleen van achter je rug, maar ook uit de onder- en zijkanten van de hottub. Het bubbelsysteem zorgt voor subtielere luchtstromen dan het hydrosysteem. Maar beide systemen zorgen ervoor dat jij heerlijk geniet van je hottub met bubbels! Een hottub is ook heerlijk genieten met kinderen!

Echt relaxen met bubbels

Het warme water van je hottub zorgt allereerst voor ontspanning. De warmte laat je spieren rusten. Heb je hard gesport of fysieke inspanning geleverd? Een hottub-sessie geeft jou de ontspanning die je verdient én helpt je om spierpijn te voorkomen.

En als je dan ook nog bubbels toevoegt aan je hottub, zorgen die voor een betere bloedsomloop en geven ze verlichting aan je spieren die hard hebben gewerkt. Zie het als een lekkere massage, die zo lang duurt als jij zelf wilt. En die je zelf harder en zachter kunt zetten. Na een drukke dag heb je dat wel verdiend!

Rust voor je lijf én je hoofd

Naast de fysieke voordelen van bubbelen in een hottub, helpt een hottub met bubbels ook om mentaal tot rust te komen. Na een stressvolle dag waarin je hoofd de hele dag ‘aan’ heeft gestaan, is er niets beters dan even een moment voor jezelf. Waarin je helemaal ontspant. Als je je op dat moment in het warme water van je hottub laat zakken, de bubbels aanzet en geniet van van de heerlijke massage die de bubbels geven… kom je helemaal tot rust! Wacht dus niet langer en zet die houtkachel aan!

Wil je ook de ultieme ontspanning van een hottub met bubbels bij jou thuis ervaren? Of wil je weten wat het optiepakket van een hottub is? Neem een kijkje bij onze hottubs of neem contact met ons op. We helpen je graag!